clik disini ye

Sunday, December 5, 2010

SILA TINGGAL KAN KOMEN ANDA..APASAL BLACKBERRY NI DIGILAI RAMAI,,,,,
SEBAB AKU TENGOK TAKDA YANG ISTIMEWA PUN,,,

22 comments:

  1. Bagi akulah, tak ada fungsi yang istimewa lagi dah kecuali Blackberry Massengger. Itupun smartphone lain dah ada alternative lain guna YM ,facebook atau twitter.
    Mungkin selama ini ramai golongan usahawan/korporat seluruh dunia guna, jadi rasa macam golongan usahawan korporat la.

    ReplyDelete
  2. afiq...bentuk cam biasa jer.xde yg menarik pun

    ReplyDelete
  3. m2g...tu yg heran tu..apa yg best sgt.dari segi gambar dan audio byk model lain lagi baguih

    ReplyDelete
  4. alaaa yang bestnya ada pada jenama dia jer Blackberry.. cuba tukar ke kelatberry.. lagi teruk bunyinya..ahaahahahaha

    ReplyDelete
  5. branding je bro.
    nampak gah la bile pakai BB nie.(bdk2 mude kn suke poyo2.haha)
    tp klu yg executive/bos2, mmg bb ni sgt best, all in one device. BB ni di cipta utk mereka2 yg sibuk menguruskan kerja.hehe most of the bosses pki bb, so dorg bleh just BBM sesame dorg.

    ReplyDelete
  6. kawan aku pakai dia kata best..sbb boleh pakai twitter and send terus..dan juga ada fB mcm mcm lagi la...aku nak cari hand phone yg leh up date Blog

    ReplyDelete
  7. xde pe best,,dah la besor...nk bawak susah..
    jename je kot lebih. mgkin sbb sng nak online and chat. tp lebih suke gne lappy or pc sbb screen dye besor... xsakit mte ^^

    ReplyDelete
  8. handset lain pun ok gak kot.. lagi murah hehe..
    jemput ke sini ye

    ReplyDelete
  9. sebab brand je....

    tak payah la terpengaruh. huuu~

    ReplyDelete
  10. sbb name beliau adalah BLACKBERRY... :D

    ReplyDelete
  11. emm BB best klo mampu blh la pakai kekeeke..ala nmpk cm stylo kot ekekeke..tp tora x beli pn

    ReplyDelete
  12. Salam...

    Mula2 masa belum guna, mcm tu jugak la tanggapan Ustaz Love.. bila dah guna, sampai terlupa henset2 lain yg ada...

    apa yg best? tukar la banyak mana sim kad pun, still kita bleh bermesej dgn member / kenalan kita.. sbb dia guna bb pin..

    lagi satu yg Ustaz Love paling suka... main games solitaire dlm tu.. yg ni memang takde kena mengena dgn fungsi sebenar blackberry.. hehe

    ReplyDelete
  13. tak tau la tuan sbb xpakai BB, pakai fon murah je huhuuu

    ReplyDelete
  14. tah la.. memang xpenah ade wish nak beli pon benda alah nie..

    ReplyDelete
  15. Kalau istri bagi hadiah harijadi barulah berpeluang pakai beri2 tu kot...

    ReplyDelete
  16. tah..maybe sbb dah jadi cam trend.. sy pun wish utk dapatkan BB bold 9780.. ader yg nak sponser tak? keh keh keh

    ReplyDelete
  17. tak pernah pakai...dengar cite boleh anta msg free sesama blackberry..apa kata kita buat 1 orang satu blackberry..nak?hehe

    ReplyDelete
  18. mijie pun x minat dgn blackberry nie..dah la besar kan..tp kalau golongan professional blh lah nk pakai. kalau hanya utk sms, call, dgr lagu n ambik gmbr.. baik guna yg biasa je kan..hehe

    ReplyDelete
  19. xminat..xbest...xpower..layan N900...mcm2 leh wat...gadjet best compare to BB n Iphone...hehehe

    ReplyDelete